Adverteren

Adverteren op NSHitradio

Adverteren via NSHitradio is super aantrekkelijk en bereikbaar voor iedereen. De tarieven spreken tot ieders verbeelding en staan iedereen toe om radioreclame voor een groot publiek tegen een aantrekkelijk voorstel te bieden. Zoek je aandacht voor jou evenement, bedrijf, actie of welk ander doel ook?

Adverteren kan in allerlei vormen. Vermelding op de website, facebook, of tijdens een programma. Misschien in een reclameblok voor of na het nieuws. Geef maar aan waar jou wens het beste bij aansluit en wellicht dat we een passend voorstel kunnen maken.

Adverteren via de website is ook zeker mogelijk, hier kun je kiezen voor een vermelding van je bedrijf/organisatie op onze homepage of wil je liever een banner op de website? dan is dat ook zeker één van de mogelijkheden!

Reclame voor dat het radiostation begint is één van de meest gekozen mogelijkheden. Voordat ons station begint horen ze eerst jouw advertentie. De duur van deze advertenties zijn ongeveer 10 t/m 20 seconden.

Neem eens contact op met NSHitradio en verbaas je over de mogelijkheden. Meer info over adverteren via NSHitradio: info@nshitradio.com

0%