Themakanalen

 

Beste luisteraars,

Met spijt in ons hart moeten we aankondigen dat onze themakanalen niet langer beschikbaar zijn voor het beluisteren. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze focus te verleggen naar andere aspecten van NSHitradio.

We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn voor onze trouwe luisteraars die genoten van de diverse selectie van themakanalen die we boden. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

We blijven echter toegewijd aan het leveren van hoogwaardige muziek en content aan onze luisteraars. Blijf luisteren naar NSHitradio voor een gevarieerde mix van muziek, nieuws en entertainment.

We willen onze dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze themakanalen in het verleden. Jullie steun is altijd enorm gewaardeerd.

We zijn verheugd aan te kondigen dat al onze themakanalen nu samenkomen op één radiostation. Deze consolidatie brengt voordelen met zich mee, zoals een breder publieksbereik en een consistente luisterervaring. We kijken ernaar uit om onze luisteraars te blijven verrassen met een gevarieerd aanbod aan inhoud op ons vernieuwde radiostation.

0%